Avoimet työpaikat

Työpaikkoja avoinna Tampereella ja Helsingissä!

Haluatko töihin huippuun tiimiin kasvuyrityksessä?

Panostamme suuresti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja yleiseen työilmapiiriin. Tahdomme, että työntekijöiden ääni pääsee kuuluviin Tilamestareiden kehittämisessä.

Nykyiset työntekijämme ovat kuvailleet työpaikkaansa seuraavasti:

”Tilamestarit on mukavan nykyaikainen firma ja työntekijöihin panostetaan.”

”Työkaverit ovat huippuja, kuin myös työnjohto. Työkohteet ovat erityisen kiinnostavia myös suunnittelun ja sisustuksen puolesta. Olen oppinut paljon eri materiaalien kanssa työskentelystä.”

Haluaisitko sinä töihin Tilamestareille? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alempana.

Kaluste- ja sisustusasentajia Tampereelle ja Helsinkiin

Haemme reippaita, oma-aloitteisia sekä kokeneita kaluste- ja sisustusasentajia. Meillä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kaluste- ja sisustusrakentamisen työtehtäviä. Edellytämme hakijoilta  aikaisempaa kokemusta alalta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

LISÄÄ

Projektina Paras työpaikka!

Haluamme olla paras työpaikka, joten panostamme työntekijöihimme. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä kokee itsensä tärkeäksi osaksi työyhteisöämme. Mielekäs työilmapiiri heijastuu siihen, miten työkohteissa asiat luistavat, sillä työstään innostunut työntekijä tekee parempaa työnjälkeä kuin huonosti työssään viihtyvä.

LISÄÄ

Hyvä työ rakentuu tiimissä

Odotamme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hahmottamiskykyä ja ennakkoluulotonta asennetta työhön. Lisäksi haluamme, että työntekijämme tekevät työtä hyvän työyhteisön eteen sekä palvelevat asiakkaita aina mahdollisimman hyvin. Odotamme myös halua osallistua yhteisiin palavereihin sekä kehittämis- ja koulutuspäiviin.

Valikko