Avoimet työpaikat

Työpaikkoja avoinna Tampereella!

Haluatko töihin huippuun tiimiin?

Meillä on auki kaksi työpaikkaa Tampereella. Haemme toiseen paikkaan ammattitaitoista esimiestä ja toiseen sisustus- ja kalusteasentajaa.

Lue alapuolelta lisää!

Mukava esimies Tampereelle

Haemme oma-aloitteista ja ammattitaitoista esimiestä Tampereelle uutta toimipistettä pyörittämään ja kehittämään. Työnkuvaan kuuluvat myynti- ja edustustyöt, tarjouslaskenta ja henkilöstöasiat. Lisäksi sinulla täytyy olla osaamista sisustusrakentamisen työtehtävistä.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@tilamestarit.fi Lisätietoa työstä ja työtehtävistä antaa Ella, 040 9619232

Jos aikataulujen hallinta, organisointi, taloudellisuus ja työn laatu ovat sinulle tärkeitä asioita, voit olla etsimämme henkilö. Ennenkaikkea sinulta odotetaan vastuullisuutta, asiakaspalvelutaitoa ja halua kehittyä.

LISÄÄ

Kaluste- ja sisustusasentaja Tampereelle

Meillä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kaluste- ja sisustusrakentamisen työtehtäviä. Vaadimme oma-aloitteisuutta ja aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@tilamestarit.fi Lisätietoa työstä ja työtehtävistä antaa Ella, 040 9619232

Työsuhteen aluksi kartoitamme vahvuutesi, mielenkiintosi kohteet ja kokemustasosi, joiden perusteella määrittelemme ensimmäiset työtehtäväsi.

Perustyömaitamme ovat muun muassa kirjastot, koulut, päiväkodit, hotellit, ravintolat, kerros- ja rivitalot. Teemme myös vaativia erikoiskalusteasennuksia esimerkiksi sairaaloihin ja terveyskeskuksiin, elokuvateattereihin ja tehtaisiin.

Sisustusrakentajan työssä pääset asentamaan kiintokalusteita erilaisiin kohteisiin. Tarvitsemmekin sisustusrakentajia kiintokalusteiden asentajiksi eri työmaille sekä erikoiskalusteasentajia vaihtuviin työkohteisiin. Sisustusrakentajiemme motivaatio ja sitoutuneisuus on rikkaus, jolla Tilamestarit erottuu edukseen kilpailijoistaan.

Käymme työntekijöidemme kanssa aina yhdessä läpi, millaisia projektit ovat kenenkin asiakkaan kanssa. Pyrimme siihen, että kukin työntekijä pääsee tekemään sitä, mistä tykkää.

Me tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan työyhteisön, asianmukaiset työvaatteet ja varusteet sekä ammattilaistyökalut käyttöösi. Annamme aina myös työhön perehdytystä ja koulutusta ja tarjoamme kiinnostavia asennuskohteita.

LISÄÄ

Projektina Paras työpaikka!

Haluamme olla paras työpaikka, joten panostamme työntekijöihimme. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä kokee itsensä tärkeäksi osaksi työyhteisöämme. Mielekäs työilmapiiri heijastuu siihen, miten työkohteissa asiat luistavat, sillä työstään innostunut työntekijä tekee parempaa työnjälkeä kuin huonosti työssään viihtyvä.

Lean-ajattelu on läsnä kaikessa yritystoiminnassamme. Siksi meillä työntekijät osallistuvatkin vahvasti yritystoiminnan kehittämiseen alun suunnitteluvaiheesta asiakkaalle toteutettuun projektiin asti. Olemme muun muassa valinneet neljä työntekijää Paras työpaikka -projektiin, jonka tehtävänä on luoda työpaikastamme entistä parempi. 

Vietämme työntekijöidemme kanssa muun muassa rentouttavia virkistysviikonloppuja sekä järjestämme liikuntaa ja hyvinvointia tukevia tempauksia. Kustannamme myös vapaa-ajalle harrastustoimintaa. Haluamme, että työntekijöillämme on innostusta olla mukana kaikessa yrityksen toiminnassa, sillä se motivoi koko työyhteisöämme.

Hyvälle tyypille löytyy aina töitä. Hae siis mukaan ja lähetä avoin hakemus Avoimet työpaikat -sivumme kautta!

LISÄÄ

Hyvä työ rakentuu tiimissä

Odotamme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hahmottamiskykyä ja ennakkoluulotonta asennetta työhön. Lisäksi haluamme, että työntekijämme tekevät työtä hyvän työyhteisön eteen sekä palvelevat asiakkaita aina mahdollisimman hyvin. Odotamme myös halua osallistua yhteisiin palavereihin sekä kehittämis- ja koulutuspäiviin.