Referenssit – Projektit

Tähtäämme Tilamestareilla aina pitkäaikaiseen asiakas- ja yhteistyökumppanuuteen. Haluamme pitää yhteistyön vaivattomana, joustavana ja luotettavana. Lupaamme, että asiat hoituvat sovitusti eikä meidän peräämme tarvitse kysellä.

1 SAIRAALAT JA TERVEYDENHUOLLON KOHTEET

Olemme toimineet useissa eri sairaalakohteissa sekä muissa terveydenhuollon kohteissa. Olemme kalustaneet ja sisustusrakentaneet muun muassa potilashuoneita, odotustiloja, hoitajien työhuoneita, lääkejakohuoneita sekä tutkimushuoneita.

Potilashuoneita
0

“Olemme tehneet onnistuneesti yhteistyötä Tilamestareiden kanssa. Tilamestarit on hoitanut meidän kalusteiden asennuksia eri työmailla ympäri Suomea. Asennustyöt on suoritettu sovitussa aikataulussa, ja työnjälki on ollut kiitettävää.”

Juho Helttunen, Erical Oy

2 KIRJASTOT, KOULUT JA PÄIVÄKODIT

Koulut, kirjastot ja päiväkodit tarjoavat monipuolisia oppimisympäristöjä, joissa akustiikka ja viihtyvyys on otettava huomioon. Näissä kohteissa olemme tehneet monipuolisia kalusteasennuksia ja sisustustöitä. Lisäksi olemme valmistaneet mittatilaustyönä kalusteita, akustiikkatuotteita sekä rakentaneet auditorioita ja esiintymislavoja.

Kirjastoja
0
Kouluja
0
Päiväkoteja
0

”Yhteistyö Tilamestareiden kanssa on sujunut oikein hyvin. Työmaihin olemme olleet tyytyväisiä. Jos jotain reklamaatiota on tilaajalta tullut, ne on hoidettu erittäin hyvin ja nopeasti. Jatkamme yhteistyötä mielellämme.”

Kimmo Suvanto, toimitusjohtaja / Haapaveden Puukaluste

3 HOTELLIT JA RAVINTOLAT

Hotelleihin ja ravintoloihin olemme asentaneet erilaisia kalusteita ja sisustustuotteita, jotka antavat tilalle persoonallista ilmettä. Näyttävät sisustusratkaisut onnistuvat meiltä – olipa kyseessä tehosteseinät, vesiputouspöydät tai komposiittitasojen työstäminen.

Hotelleja
0
Ravintoloita
0

“Reipasta työskentelyä. Vastaavat aina puhelimeen ja pystyvät itse ratkomaan mahdollisia ongelmia. Vahva suositus!”

Mikaela Fors, Protosdemos Oy

4 KERROSTALO- JA RIVITALOKOHTEET

Isot kerrostalo- ja rivitalokohteet ovat massiivisia ja monesti tiukalla aikataululla toteutettavia kohteita. Asennamme kohteissa kiintokalusteet ja teemme muita sisustusrakentamisen töitä vaativankin aikataulun puitteissa.

Kerrostalohuoneistoja
0

”Olen ollut erittäin tyytyväinen Tilamestareiden toimintaan. Työmailta on tullut vastaavilta mestareilta myös positiivista palautetta, ja aikataulutus on toiminut todella hyvin. Olette luotettava yhteistyökumppani, mikä on todella tärkeää näissä hommissa.”

Jarmo Rantala, asennuspäällikkö / Topi-Keittiöt Oy

5 TEOLLISUUS- JA TUOTANTOTILAT

Teollisuus- ja tuotantotilat vaativat erikoiskalustusta. Haponkestävät kalusteet, vaakapöydät ja kemikaalien käsittelyyn tarkoitetut alipaineistetut vetokaapit asennamme siinä missä muutkin kalusteet – tarkasti ja viimeistellysti.

Teollisuus- ja tuotantotiloja
0

”Tilamestarit on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on ollut helppoa.” 

Mikko Harmanen, toimitusjohtaja / Visu Kaluste

6 MYYMÄLÄT JA TOIMITILAT

Myymälä- ja toimitiloissa käytetään yksilöllisiä ratkaisuja, joissa tilan toimivuutta ja persoonallisuutta halutaan korostaa kalusteilla ja sisustuselementeillä. Olemme olleet toteuttamassa useita kohteita, joissa on käytetty erilaisia valaistus- ja akustiikkatuotteita sekä esillepano- ja kiintokalusteita.

Myymälöitä
0
Toimitiloja
0

“Tilamestareilla on motivoituneet ja ammattitaitoiset asentajat. Työnjälki on erittäin hyvä. Ongelmatilanteissa haetaan ja toteutetaan ratkaisut hyvin. Kaiken kaikkiaan erittäin hienoa tehdä yhteistyötä.”

Jyri Sisto, TJT-Kaluste Oy

Valikko