Erikoisprojektit

Ammattitaitoa vaativat kohteet ja projektit

Jokaiselle hyvälle visiolle ja idealle löytyy ratkaisu. Niille on vain löydettävä oikea tekijä.

Erikoisprojektit-palveluihimme kuuluu kattava valikoima tuotteita ja palveluja, joissa vaaditaan sisustusrakentamisen erikoisosaamista.

Sisustusremontoimme ja -rakennamme esimerkiksi julkisia tiloja, hotelleja, ravintoloita, elokuvakeskuksia ja yritysten toimitiloja. Olemme myös valmistaneet erikoistuotteiden ja koneiden mallikappaleita puusepäntyönä.

erikois

Metrisohvat

Mittatilaustyönä sohvat julkisiin tiloihin, toimistoihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

LISÄÄ

Sisustuspaneelit ja tehosteseinät

Sisustuspaneelit ja tehosteseinät luomaan tilasta tyylikäs ja esteettinen kokonaisuus.

LISÄÄ

Akustiikkataulut

Akustiikkataulut ja -paneelit julkisten ja yksityisten tilojen akustointiin.

LISÄÄ

Lattiat

Laatta-, vinyyli-, laminaatti-, parketti- tai mattolattiat tilan tarpeen ja käytön mukaan.

LISÄÄ

Kivi-, Corian- ja Durat-tuotteet

Kestävät erikoismateriaalista valmistetut tasot ja muut tuotteet mittatilauksena ja asennettuna.

LISÄÄ
palvelut

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme osaamistamme monipuolisesti erilaisiin sisustusuudistusta kaipaaviin kohteisiin ja projekteihin. Tuotamme palveluja myös kokonaan uusiin toimitiloihin muuttaville yrityksille ja yhteisöille. Tarvittaessa huolehdimme projektit kokonaisvaltaisesti suunnitteluvaiheesta käyttövalmiiseen lopputulokseen.

Olemme sisustusremontoineet ja -rakentaneet muun muassa yritysten toimitiloja ja elokuvakeskuksia. 

Elokuvasaleja
0

Erikoisprojektit toteutetaan aina asiakaslähtöisesti

Asiakkaidemme kohteet ovat monipuolisia ja usein hyvin persoonallisia ja monivaiheisia projekteja. Ajatuksemme on löytää asiakkaamme kanssa heille sopivia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka palvelevat heitä ja loppukäyttäjää mahdollisimman hyvin. Haluamme toteuttaa hyvät ideat ja visiot valmiiksi niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

LISÄÄ

Referenssi: Siivouspalvelu Loiste

Siivouspalvelu Loisteen uusien toimitilojen sisustusrakentaminen on yksi toteuttamistamme erikoisprojekteista. Yhteistyömme alkoi yhteisellä suunnittelupalaverilla.

Uusi tila itsestään toi haasteita, joita olivat muun muassa vähäinen luonnonvalo, näkyvät putket ja paikoin matala, paikoin korkea tila. Pieneen tilaan tarvittiin paljon tehokasta työskentelytilaa. Yhteen tilaan oli saatava luotua muun muassa toimisto, neuvotteluhuone, keittiö, varasto ja työskentelytila.

3D-mallintaminen apuna suunnittelussa

Kun Siivouspalvelu Loisteen suunnitelma tilasta ja tuotteista oli tehty paperille, niistä tehtiin 3D-kuvat. Kuvien avulla pystyttiin viimeistelemään asiakkaan kanssa suunnitelmaa, materiaaleja, värejä ja kalusteiden kokoja.

Toimiva lopputulos

“Saimme Tilamestareiden avulla pienestä tilasta toimivan ja hyvin kauniin kokonaisuuden. Tilaa tuntuu olevan tarpeeksi ja täällä on viihtyisää.”

Siivouspalvelu Loiste

Oletko kiinnostunut yhteistöstä kanssamme?

Valikko