Erikoisprojektit

Ammattitaitoa vaativat kohteet ja projektit

Jokaiselle hyvälle visiolle ja idealle löytyy ratkaisu. Niille on vain löydettävä oikea tekijä.

Erikoisprojektit-palveluihimme kuuluu kattava valikoima tuotteita ja palveluja, joissa vaaditaan sisustusrakentamisen erikoisosaamista.

Sisustusremontoimme ja -rakennamme esimerkiksi julkisia tiloja, hotelleja, ravintoloita, elokuvakeskuksia ja yritysten toimitiloja. Olemme myös valmistaneet erikoistuotteiden ja koneiden mallikappaleita puusepäntyönä.

erikois

Metrisohvat

Mittatilaustyönä sohvat julkisiin tiloihin, toimistoihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Mittatilauksena tehty sohva sopii täydellisesti valittuun tilaan. Se on tarkoituksenmukainen eikä jätä hukkaneliöitä. Valmistamme sohvat kotimaisena käsityönä ja laadukkaista materiaaleista omalla verstaallamme.

LISÄÄ

Puhelinkopit

Kevytrakenteinen puhelinkoppi avokonttoriin, aulaan ja julkisiin tiloihin.

Kevytrakenteinen ja äänieristetty puhelinkoppi antaa oman rauhan puhelinkeskusteluun. Kevyen rakenteen vuoksi sitä on helppo siirtää tarvittaessa. Valmistamme puhelinkopit kestävästä materiaalista ja toimitamme paikan päälle.

LISÄÄ

Akustiikkataulut

Akustiikkataulut ja -paneelit julkisten ja yksityisten tilojen akustointiin.

Akustiikkataulut vähentävät tehokkaasti tilan kaikua, vaimentavat ääntä ja parantavat näin akustiikkaa. Akustiikkatauluilla voidaan luoda näyttäviä kokonaisuuksia tilan tunnelman ja tyylin mukaan.

LISÄÄ

Lattiat

Laatta-, vinyyli-, laminaatti-, parketti- tai mattolattiat tilan tarpeen ja käytön mukaan.

Lattia tulee valita aina tilan käytön ja tarpeen mukaan, ja lisäksi lattiamateriaalin valinnalla voi luoda halutun tunnelman ja tyylin. Asennamme erilaiset lattiat varmasti ja ripeästi esimerkiksi julkisiin tiloihin ja työpaikoille.

LISÄÄ

Sisustuspaneelit ja tehosteseinät

Sisustuspaneelit ja tehosteseinät luomaan tilasta tyylikäs ja esteettinen kokonaisuus.

Sisustuspaneelien ja tehosteseinien avulla saadaan aikaan nopeasti näyttävää seinää. Asennamme sisustuspaneelit ja tehosteseinät tarkasti ja sovitussa aikataulussa ravintoloihin, hotelleihin, oppilaitoksiin, työpaikoille ja julkisiin tiloihin.

LISÄÄ

Kivi-, Corian- ja Durat-tuotteet

Kestävät erikoismateriaalista valmistetut tasot ja muut tuotteet mittatilauksena ja asennettuna.

Kivi-, Corian- ja Durat-materiaaleilla saadaan lujat ja pitkäikäiset tasot muun muassa ravintola- ja palvelutiskeiksi sekä allas-, pöytä- ja hyllytasoiksi. Materiaalit sopivat erinomaisesti myös muihin tuotteisiin.

LISÄÄ
palvelut

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme osaamistamme monipuolisesti erilaisiin sisustusuudistusta kaipaaviin kohteisiin ja projekteihin. Tuotamme palveluja myös kokonaan uusiin toimitiloihin muuttaville yrityksille ja yhteisöille. Tarvittaessa huolehdimme projektit kokonaisvaltaisesti suunnitteluvaiheesta käyttövalmiiseen lopputulokseen.

Olemme sisustusremontoineet ja -rakentaneet muun muassa yritysten toimitiloja ja elokuvakeskuksia. 

0
Elokuvasaleja

Erikoisprojektit toteutetaan aina asiakaslähtöisesti

Asiakkaidemme kohteet ovat monipuolisia ja usein hyvin persoonallisia ja monivaiheisia projekteja. Ajatuksemme on löytää asiakkaamme kanssa heille sopivia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka palvelevat heitä ja loppukäyttäjää mahdollisimman hyvin. Haluamme toteuttaa hyvät ideat ja visiot valmiiksi niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Meitä innostaa löytää uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Haluamme Lean-menetelmiä hyödyntäen tehostaa tekemistämme. Tämä näkyy myös siinä, että toteutamme projektit laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Erikoisprojektien toteutus vaatii laajaa asiantuntijuutta ja taitoa sitoutua haastaviinkin aikatauluihin. Ne kysyvät myös työn toteutuksessa viimeisteltyä ja laadukasta työnjälkeä. Erikoisprojekteissa asiakkaan toiveet on osattava ottaa taidolla huomioon, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

LISÄÄ

Referenssi: Siivouspalvelu Loiste

Referenssi: Siivouspalvelu Loiste

Siivouspalvelu Loisteen uusien toimitilojen sisustusrakentaminen on yksi toteuttamistamme erikoisprojekteista. Yhteistyömme alkoi yhteisellä suunnittelupalaverilla.

Uusi tila itsestään toi haasteita, joita olivat muun muassa vähäinen luonnonvalo, näkyvät putket ja paikoin matala, paikoin korkea tila. Pieneen tilaan tarvittiin paljon tehokasta työskentelytilaa. Yhteen tilaan oli saatava luotua muun muassa toimisto, neuvotteluhuone, keittiö, varasto ja työskentelytila.

3D-mallintaminen apuna suunnittelussa

Kun Siivouspalvelu Loisteen suunnitelma tilasta ja tuotteista oli tehty paperille, niistä tehtiin 3D-kuvat. Kuvien avulla pystyttiin viimeistelemään asiakkaan kanssa suunnitelmaa, materiaaleja, värejä ja kalusteiden kokoja.

Toimiva lopputulos

“Saimme Tilamestareiden avulla pienestä tilasta toimivan ja hyvin kauniin kokonaisuuden. Tilaa tuntuu olevan tarpeeksi ja täällä on viihtyisää.”

Siivouspalvelu Loiste

Oletko kiinnostunut yhteistöstä kanssamme?