Panelointi ja rimakaton asennus

Persoonallista tyyliä ja tunnelmaa

Panelointi ja rimakatto sisustavat tilaa ja parantavat samalla akustiikkaa. Ne valitaan kohteisiin tilan hengen mukaisesti.

Panelointi ja rimakaton asennus voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Etsimme ratkaisut ja toteutustavat jokaiseen kohteeseen parhaiten sopivalla tyylillä.

panelointi

Panelointi

Panelointi voidaan tehdä muun muassa sisäkattoon tai erilaisiin tehosteseiniin, jotka voivat tarvittaessa toimia tilanjakajina. Tehosteseinien sisään voidaan haluttaessa kätkeä myös erilaisia akustiikkaratkaisuja. Panelointiin käytettäviä materiaaleja on useita. Puu on kuitenkin tyypillinen materiaali, jolla saadaan aikaan luonnon mukainen tunnelma.

Rimakatto

Rimakaton asennus on yksi osa sisustusrakentamista. Hyvin tehty rimakatto luo tilaan kauniin visuaalisen ilmeen. Sen avulla voidaan myös hallita tilan akustiikkaa. Meillä Tilamestareilla käytetään niin panelointiin kuin rimakatonkin asennukseen vain laadukkaita materiaaleja. Kaikki asentajamme ovat ammattitaitoisia, joten työ suoritetaan aina tyylillä.

Oikeanlainen akustointi ratkaisee

Olemme toteuttaneet vaativien tilojen akustointeja ja saaneet käytännön kautta vankan ajatuksen siitä, mikä ratkaisu toimii erilaisissa tiloissa. Ole yhteydessä, jotta voimme jakaa kokemuksia ja auttaa.

Valikko