Tilamestarit

Menestystarina rakennetaan yhdessä

Onnistuminen pohjaa lean-ajatteluun

Olemme kumppani, joka tarjoaa kokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Korkeatasoisen ammattitaidon ja kehitettyjen toimintatapojen vuoksi voimme tarjota tehokasta tekemistä ja viimeisteltyjä lopputuloksia. Haluamme säästää omia mutta myös asiakkaittemme resursseja, joten käytämme lean-ajattelua toiminnassamme.

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista osaamista mutta lisäksi myös kumppanin, jolla on halu kehittää ja tehostaa yhteistyötä sekä toimintatapoja.

Yritys, jonka menestys perustuu yhdessä tekemiseen

Kaikki lähti liikkeelle Oulusta ja Luohualta, jossa Markku Jussilla eli Manne oli jo pitkään tehnyt yrittäjänä entisöinti-, verhoilu– ja kalusteasennustöitä. Hän oli toiminut pitkään yksin ja kaipasi tiimiä ympärilleen. Myös idea perhettä työllistävästä yrityksestä oli itänyt mielessä.

LISÄÄ

Toimintamme kulmakivet:

1. Koska kehitämme toimintatapoja ja seurantaa jatkuvasti, voimme tehdä laadukkaita kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

2. Jatkuva kehitystyö koko tiimin voimin vie yritystämme eteenpäin ja kehittää samalla meitä jokaista tilamestaria.

3. Vastuullinen tekeminen näkyy toiminnassamme, ja vastuullisuudesta voimme oppia koko ajan uusia asioita.

4. Virheiden ja virhearvioiden perusteella voimme oppia, kehittää ja luoda entistä parempia toimintatapoja.

5. Organisointi ja aikataulutus tuovat tekemiseen selkeyttä. Kun oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa ja heillä on oikeat resurssit käytössään, syntyy tehokkaita toimintaketjuja ja loistavia lopputuloksia.

6. Kustannustehokas ja resursseja säästävä tekeminen syntyy hyvästä kokonaisuudesta, jossa jokainen osa-alue toimii käytännöllisesti ja laadukkaasti.

7. Yhteistyö oman tiimin sisällä mutta myös muiden projektiin osallistuvien henkilöiden kanssa tehostaa
projektin eteenpäinviemistä yhteistä päämäärää kohden.

8. Digitaaliset työkalut tehostavat viestintää ja tiedon jakamista. Oikeat ohjelmat ja toimintatavat edistävät vuorovaikutusta, vaikka projekteissa olisi useampia eri toimijoita ja yhteistyökumppaneita.

9. Ongelmanratkaisutaitoa ja itsensä johtamista voidaan pitää resursseja säästävänä toimena mutta se tuo myös tehokkuutta ja laatua koko prosessiin.

Valikko