Kalusteasennus

Laadukas työnjälki on taattu

Kun kalusteasennus on tehty hyvin, lopputulos kestää aikaa ja on ilo silmälle.

Kalusteasennus on hyvin organisoitu konsepti. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, jossa irto- ja kiintokalusteet asennetaan paikoilleen käyttövalmiiksi.

Teemme kalusteasennuksia muun muassa hotelleihin, ravintoloihin, myymälöihin ja muihin liiketiloihin. Toimimme yhteistyössä rakennusliikkeiden, suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa.

Teemme kalusteasennukset niin, että jokaisessa kohteessa toteutettu työ on ammattilaisen ainutlaatuinen taidonnäyte.

kaluste

Kalusteasennus kohteen vaatimalla tavalla

Kalusteasennus on niin laajakirjoinen ala, että lähes jokainen työkohde on erilainen. Asentajamme osaavat toimia aina tilannekohtaisesti kunkin työkohteen ja asiakkaan parhaaksi. Teemme laadukasta ja siistiä työnjälkeä joustavalla palveluasenteella.

LISÄÄ

Kalusteasennus Tilamestareilta:

1. Pyydä tarjous

Kerro meille perustiedot työkohteesta, tarvittava työvoima ja ajanjakso. Lisäksi toivomme tietoja muun muassa jätekäytännöstä ja siitä, onko kalusteet toimitettu valmiiksi kohteeseen. Teemme kalusteasennukset tunti-, yksikkö- tai urakkatyönä.

2. Alustavat työt

Ennen tuloamme työmaalle toimita meille piirustukset sekä tarvittavat työmaaohjeistukset. Saat meiltä asentajien tiedot, ja me täytämme tarvittaessa teiltä tulleet lomakkeet.

3. Työmaan aloitus

Tullessamme työmaalle tuomme tarvittavat työkalut, valtti- ja työturvallisuuskortit, asianmukaiset työvaatteet ja -suojaimet. Sopimuksesta riippuen meillä on omat kiinnitysvälineet. Asentajamme käyvät työmaaperehdytyksen tarvittaessa.

4. Toiminta työmaalla

Tarkistamme kohteessa kalusteet, niiden paikat, sähkörasiat ja putkien kohdat. Kalusteasennus koskee kiintokalusteita, mutta samalla huolehdimme työturvallisuudesta ja siisteydestä. Varmistamme, että kalusteet on asennettu oikein ja kohde on imuroitu ja tyhjennetty ylimääräisistä tavaroista.

5. Tiedonkulku

Työskentelemme tiiviisti työmaan mestarin sekä sähkö- ja putkimiesten kanssa. Lisäksi halutessanne saatte väliaikatietoja työmaan etenemisestä. Toimitamme teille tarvittaessa puutelistat sekä muut asiakirjat työmaalta. Lopuksi tarkistamme työkohteen ja toimitamme teille käytössä olevat luovutuslaput.

6. Reklamaatiot

Kalusteasennukset ovat käsillä tehtävää työtä. Mahdolliset reklamaatiot hoidamme asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti. Pyrimme minimoimaan reklamaatiot asentajien kouluttamisella sekä hyvillä työvälineillä. Meille on tärkeää, että olette tyytyväisiä palveluumme.

Valikko