kalusteasennuspalvelu

Kalusteasennuspalvelu – onnistu kanssamme!

Kalusteasennuspalvelu on hyvin laajakirjoinen ja monipuolinen ala. Jokainen työkohde on erilainen, joten asentajan täytyy osata toimia aina työkohteen sekä asiakkaan parhaaksi. Kalusteasennuspalvelun tavoitteena on tarjota laadukasta työnjälkeä mukavalla ja joustavalla palvelulla.

Kalusteasennuspalvelu tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen palvelun, jossa kalusteet asennetaan
paikoilleen käyttövalmiiksi. Hyvä työnjälki, mukavat kalusteasentajat sekä helppo asiointi kanssamme
takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Meidän tarjoamamme kalustesasennuspalvelu

Toimivalla ja hyvin organisoidulla konseptilla pystymme asentamaan monipuolisesti useita erilaisia irto- ja kiintokalusteita. Kalusteasennuspalvelumme on korkealaatuista ja työnjälkemme siistiä kohteesta riippumatta. Monipuolisen osaamisemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tarjota laadukasta kalusteasennuspalvelua muun muassa kalusteita valmistaville yrityksille, rakennusliikkeille sekä suunnittelijoille ja arkkitehdeille.

Teemme tiivistä yhteistyötä usean eri kalusteita valmistavan yrityksen kanssa. Jokaisella kalustevalmistajalla on hiukan erilainen tuote- ja asennusprosessi, joten osaamme asentaa hyvin erityyppisiä kalusteita. Meiltä löytyy kokemusta niin suurista kuin pienemmistä kalusteita valmistavien yritysten tuotteista. Kalusteasennuspalveluumme kuuluu kalusteasennuksen lisäksi myös tarkistusmittaukset sekä pienet kalusteiden korjaustyöt.

Palvelumme sisältää:

  • Tarkistusmittaukset ja työmaan suunnittelu
  • Työmaan organisoinnin
  • Mahdollisten alihankkijoiden kilpailutus ja tilaus
  • Työn toteutuksen
  • Muutos/korjaustyöt
  • Raportointi

Näin tilaat meiltä kalusteasennuspalvelua

Pyydä tarjous

Kerro meille perustiedot työkohteesta sekä tarvittava työvoima ja ajanjakso. Lisäksi toivomme tietoja muun muassa jätekäytännöstä ja siitä, onko kalusteet toimitettu valmiiksi kohteeseen. Teemme kalusteasennuspalvelua tunti-, yksikkö- tai urakkatyönä.

Alustavat työt

Ennen työmaalle tuloamme toimita meille piirustukset sekä tarvittavat työmaaohjeistukset. Saat meiltä asentajien tiedot, ja me täytämme tarvittaessa teiltä tulleet lomakkeet.

Työmaan aloitus

Työmaalle tultaessa meillä on mukana tarvittavat työkalut, valtti- ja työturvallisuuskortit sekä asianmukainen työvaatetus ja -suojaimet. Sopimuksesta riippuen meillä on mukana myös tarvittavat kiinnitysvälineet. Asentajat käyvät työmaaperehdytyksen, mikäli sellainen järjestetään.

Näin toimimme työmaalla

Kalusteasentajamme varmistavat kohteessa kalusteet sekä kalusteiden paikat. Lisäksi sähkörasiat ja putkien kohdat tarkistetaan. Kalusteasennuspalvelu on kiintokalusteiden asentamista paikoilleen, mutta samalla huolehdimme työturvallisuudesta sekä työmaan perussiisteydestä. Kalusteasennuspalvelumme tehtävänä on huolehtia, että kalusteet on asennettu oikein, huone/kohde on imuroitu ja tyhjennetty tavaroista.

Yhteistyö ja tiedonkulku

Työskentelemme tiiviisti työmaan mestarin sekä sähkö- ja putkimiesten kanssa. Lisäksi halutessanne saatte väliaikatietoja työmaan etenemisestä. Toimitamme teille tarvittaessa puutelistat sekä muut asiakirjat työmaalta. Lopuksi tarkistamme työkohteen ja toimitamme teillä käytössä olevat luovutuslaput.

Reklamaatiotilanteet

Kalusteasennuspalvelu on käsillä tehtävää työtä. Mahdolliset reklamaatiotilanteet hoidamme asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti. Minimoimme reklamaatiot kalusteasentajien kouluttamisella sekä hyvillä työvälineillä. Meille on tärkeää, että olette tyytyväisiä meidän kalusteasennuspalveluumme.

Valikko