kalusteasentan-tyo

Kalusteasentaja – Haluatko olla osa huikeaa tiimiämme?

Haemme hyviä kalusteasentajia Oulun alueelle sekä pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Oulussa
Tilamestareiden toiminta on kasvanut ja vakiintunut. Etelä-Suomessa olemme kasvavassa asemassa oleva yritys, joten meiltä löytyy motivoituneelle kalusteasentajalle töitä.

 • Opastamme ja koulutamme innokkaita ja oma-aloitteellisia nuoria ammattikalusteasentajiksi.
 • Tarjoamme myös rautaisen ammattitaitoiselle kalusteasentajalle töitä ja mahdollisuuden kehittyä
  yhdessä Tilamestareiden kanssa.

Asenne ja taito ratkaisevat, ja huumorintaju katsotaan eduksi. Kalusteasennus edellyttää ammattitaitoista otetta ja hyviä työkaluja, jotta kalusteet saadaan asennettua oikein paikalleen. Meiltä saat asianmukaiset työkalut, mutta löytyisikö sinulta tarvitsemamme ahkera käsipari?

Kalusteasentajan työpaikat vaihtelevissa ja monipuolissa kohteissa

Kalusteasentajan työssä pääset asentamaan kiintokalusteita erilaisiin kohteisiin. Tilamestareiden asiakkaat ovat hyvin erityyppisiä, joten kalusteasentajan työpaikat vaihtelevat sopivasti. Kartoitamme aluksi sinun vahvuutesi, mielenkiinnon kohteesi ja kokemustasosi, joiden perusteella määrittelemme ensimmäiset työtehtäväsi.

Tarvitsemme kalusteasentajia kiintokalusteiden asentajaksi työmaille sekä erikoiskalusteasentajia vaihtuviin työkohteisiin.

Perustyömaa on kerrostalokohde, jossa asuntoja voi olla kymmeniä tai jopa satoja. Lisäksi teemme vaativia erikoiskalusteasennuksia muun muassa kouluihin, hotelleihin, ravintoloihin, tehtaisiin, sairaaloihin ja terveyskeskuksiin. Koemme, että kalusteasentajiemme motivaatio ja sitoutuneisuus on rikkaus, jolla Tilamestarit erottuu edukseen kilpailijoista. Haluamme tukea kalusteasentajiamme itsensä johtamisessa ja oman motivaation ylläpitämisessä.

Kalusteasentajalle töitä tiimissä, jossa työtä tehdään aina asiakaslähtöisesti

Odotamme kalusteasentajilta oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hahmottamiskykyä ja ennakkoluulotonta asennetta työhön. Lisäksi haluamme, että kalusteasentajamme tekevät työtä hyvän työyhteisön eteen sekä palvelevat asiakasta aina mahdollisimman hyvin. Odotamme myös halua osallistua yhteisiin palavereihin sekä kehittämis- ja koulutuspäiviin.

Haemme joukkoihimme innokkaita kalusteasentajia, jotka haluavat kuulua hyvään tiimiin ja joille tärkeintä on reipas ote ja tyytyväinen asiakas. Kalusteasentajan työpaikat ovat sopivasti vaihtelevia ja monipuolisia.

Odotamme sinulta:

 • Reipasta ja oma-aloitteista työotetta
 • Huolellisuutta ja hahmottamiskykyä
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Iloista ja motivoitunutta mieltä
 • Kykyä yksin- sekä parityöskentelyyn
 • B-ajokorttia ja autoa

Tilamestareilla on myös autoja, jotka mahdollistaa muun muassa tavaroiden kuskaamista eri kohteisiin.

Tarjoamme:

 • Mukavan ja joustavan työyhteisön
 • Ammattilaistyökalut käyttöösi
 • Asianmukaiset työvaatteet ja varusteet
 • Työhön perehdytystä ja koulutusta
 • Kiinnostavia asennuskohteita

Haluaisitko kuulua Tilamestareihin?

Lisätietoa tarjoamastamme kalusteasentajan työstä antaa Ville-Veikko Väisänen 044 3333656 villeveikko.vaisanen@tilamestarit.fi ja Olli-Pekka Lehto 0400151440 olli-pekka.lehto@tilamestarit.fi Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen Ville-Veikolle tai OP:lle sähköpostiin.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Meidän nykyiset kalusteasentajamme kertovat työstään:

 • Mukavaahan se on, että oma kädenjälki näkyy ja jää näkyville pitkäksi aikaa. Erilaiset työkohteet pitävät työn mielekkäänä. Meidän porukkamme on myös niin hyvä. Yhdessä voidaan kehittää toimintaa ja panostaa laadukkaaseen tekemiseen mutta lisäksi läppä lentää ja meillä on hauskaa yhdessä.
 • Minulla on kertynyt kokemusta niin remontti- kuin uudiskohteista. Parasta on, että oma kädenjälki näkyy ja meidän työyhteisössämme on mukava olla.

Lue lisää Tilamestareista Kalusteasentaja-sivulta.

Valikko